Nuffnang Latest

Tuesday, January 26, 2010

Mulakan Harimu Dengan...?


Argh! Banyak sungguh benda yang dipikirkan awal tahun 2010 ni...sampai tak tau dah nak pikir yang mana satu dulu...hmm...pasal hidup, pasal keja, pasal duit, pasal umah, pasal keta, pasal badan, pasal anak, pasal tennis, pasal ps2, pasal pokok, pasal business, pasal masa depan...



HUH??? Tengok kat sebelah kanan tu! Hanoi trip lagi 27 hari ke??? Buku tak siap, hotel tak book, cuti tak apply, apa nak jadi ni Biqque??? (pukul dahi sendiri bertubi-tubi sehingga menimbulkan bengkak seperti kena dera oleh majikan)




...kan best if tak perlu pikir macam Kim Kardashian ke, Paris Hilton ke, Ivanka Trump, Charlene Riva and Myla Rose Federer ke...




(siut je Mirka ni dulu kurus cun gak, patut la Fed suka...urgh! abaikan!)



Ha! I hope that Fed akan bertemu Nadal for Australian Open...macam dah lama sangat tak tengok diorang kat final...kan? kan? (sambil jeles tengok gambar Mirka suatu ketika dahulu...)


5 holler:

anisizatyA.J said...

u minat tennis jugak? cool!

Ely Hasrul said...

hahahah pk tennis? nk pk ape woi tgk aje la hahahah

aku pon xtau nk buat mana satu..zzzzz

biqque said...

i mmg hardcore tennis anis! u pun ke? ha marilah sama2 kita berhardcore ye :D

hahaha skin, aku tgk sambil pikir, tu yg penat tu...aritu tgk badminton, rasa macam nak masuk dlm tv, tunding2 pala lee chong wei tu ahahaha! seb baik menang!

Lily Riani said...

hai, how many days in hanoi...? nothing much actually... need help?

biqque said...

aritu dah gi saigon, saje je nak lawatan balas ke hanoi plak...so far masih duk riki halong bay nyer package...tatau nak tido atas junk or tido kat hotel...u rasa?

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog