Nuffnang Latest

Wednesday, January 27, 2010

Hair Transformation 2007-2010


Rambut ni ala-ala bob cut, tapi susah nak jaga sebab kena blow slalu...

Ni serabai style...kalo nak tau, ni la rambut original i! Sangat bosan kan?

Setelah sekian lama tak rebonding, akhirnya I try relaxer yang sangattttttttt berbaloi!
Lebih natural dan senang gile tak perlu buat pape dah...

Patu saje-saje nak try buat big curls macam cite omputih tahun 30an :D tapi tak permanent...

Dek kerana suka sangat nak try curl, I go and get a permanent spa perm, YG MANA TELAH MEROSAKKAN RAMBUTKU BAGAIKAN HALILINTAR YG MEMANAH SUNGAI!

Dan akhirnya...setelah 4 bulan bertungkus lumus membeli product yang mahal utk menjaga rambutku yang rosak, I berjaya kembali kepada relaxer...
(tunggu la panjang skit, aku buat balik curl! hahaha! no way!)


4 holler:

dibitz said...

mak oiii mengalahkan artis!!! i pun nak cari gambar i yg pesen rambut macam2 gak la camni hahahaha... teruja! bes.. bes...

biqque said...

ha buat la dibbbbbbbbbb! mengimbau masa lampau! best wooooooo!

Ely Hasrul said...

huh transfomasi!

aku suka yg latest ngan natural

aku pong bosan ngan poni tail nih.. tapi papi suka.. zzzz

biqque said...

ala laki kita suke je sume...ko tukar la camne pun...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog