Nuffnang Latest

Tuesday, January 26, 2010

Hair Transformation 2001-2006

Masa rambut pendek, macam best gile...ringan, senang jaga, tapi agak kebudak-budakan...

Patu try cam ada ekor-ekor skit (layered lah)...tapi dah mula rimas terkeluar-keluar...

Patu semua sama panjang, layered skit je...tapi dahi nampak sangatlah luasnyer semesta alam...

Patu belajar tutup dahi dengan lebatnyer...dah mula main color...

Then cuba big curls (ni la yg I cuba buat tapi yg baru-baru ni tak jadi!)

Ni namanya style tiru artis porno...ala-ala wavy gitew...I suka rambut camni!

Patu dah start malas nak jaga, mula la jadi cam mullet!

Dan akhirnya pegi rebonding ala cleopatra...

(to be continued...)

7 holler:

Lily Riani said...

the 2nd pic when u were wearing red baju nampak fresh.

biqque said...

itu masa badan masih kecik hahaha! skang tidak lagiiii...(sigh)...

BlueEwoke said...

kene gantung semua pic rambut ni kat dinding tangga umah u nih..heheheh

dibitz said...

betul betul... print patu gantung kat dinding. ataupun buat album. lenkali pi salon bawak aje archive... hahaha... aku suka rambut ala porn tu hahahaha... terbaik!

biqque said...

i pun sukak rambut ala porn tu tapi tak leh nak jadi camtu dah sbb i dah straighten kan rambut iiiii....cis!

gantung? gile...hahahaha! mau korang gelak je dtg umah aku nanti...hahaha!

Ely Hasrul said...

aku rasa kalu setiap gambo tuh ko letakkn aku disisi.. aku la yg tak berubah.. samaaaaa aje.... hahahahahhaa

part porno tuh mmg aku sukak!

biqque said...

hahahaha ada la ko buat rambut gakkkk :D nanti lepak aku bawak gambar ko :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog