Nuffnang Latest

Sunday, November 1, 2009

Let's Lepak WiFi

(yup...my husband memang kain pelikat hardcore fan...hahahaha!)

This is what we call, Hubby-Wifey QualiT Time : IT Era.

:) Sebab nak temankan kucing kecik si Memey tu, kitorang pun lepak kat luar menghabiskan
petang weekend selepas hujan...tapi Kiki kat dalam, dah macam anak tiri dah dia kitorang tak layan...hahaha...ye la, dah kena spray ubat kutu, arini kena mandi guna shampoo halau kutu plak. Padan muka. Si Memey sonok betul main lari sana-sini...nak-nak kena layan dengan cik Nanzo yang singgah kejap dengan cik Deb sepulang minum petang di Jusco.

Yang kitorang laki bini ni pulak, sibuk berinternet. Ye lah, apa lagi nak buat besides that kan. Dua-dua budak IT, belasah je la. I dengar lagu Halo-Beyonce, and hubby download Apocalypse:Second World War Episode 2. Dah siap, kita kasi burnnnnnn!

6 holler:

Zaff said...

opie cakap, dia suruh burnkan gak semua episod utk dia satu copy.. :D

biqque said...

amoi, kasi abang tau hor, ini manyak cun pailet punya dvd hor, wa kasi charge sama lia la...hahahaha!

(nak bley, kena tunggu download sampai habis ikut kadar sukatihati maxis broadband nyer line yg agak2 sukati dia nak dc ke tak...siut kan?)

debyG! said...

biq!!!!! nak nak pinjam gak! xpe.. nanti kami bwk harddisk n copy the files. bole yaaaaaaaa...

i loves memey.. she's adorable..

biqque said...

waaaaa manyak permintaan nih...wa kena burn manyak2 lor ini machiammm...hahahaha!

tak elok tak bley tukar hor...ini jiahat punya taukey ley...

Ely Hasrul said...

ha walaupopn xtau menahu nak gak.. pasnih burn kan barney utk sami lah uncle c oooii

biqque said...

barney? hahahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog