Nuffnang Latest

Thursday, November 19, 2009

Ke Siam Lagi Kita...

WILL OFF TO PHUKET-PHI PHI-KRABI FOR 5 DAYS!

Tutup kedaiiiiiiii!

4 holler:

Ely Hasrul said...

jgn lupe magnets ahhahah.. aku suka krabi tapi aku xrindu sbb time kat situ sami demam.. petama kali aku nk blk cpt2..

Zaff said...

semoga selamat pegi & balik. jgn flight cancelled mcm kitorg kat bandung, dah kena stay 1 malam lagi kat sana.. nasib baik hotel, transport & meals AA bagi free. tapi lama gile la kat airport, 6 jam sebelum checked in balik ke hotel dekat dgn airport.. bukan delay ye, it's CANCELLED!!!

Cawan said...

slmt dh ye minah rempit ni balik m'sia.. our journey mmng klako, ha haa..

biqque said...

hah...balik juga ke mesia...betul2...setelah merempit disana berbagai2 acara...hahaha...

skin, magnet ada ni ha...krabi town bosan, seb baik aku duk kat aonang beach...happening siut!

zaff, malam yg kitorang nak gi tu pun delay...memula dia kata dua jam, patu sejam...kitorang tgk flight gi bandung mmg cancelled...flight korang la tu...patu jakarta and medan delayed...gile arh...ada apa terjadi?

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog