Nuffnang Latest!

Thursday, April 16, 2009

Bashing Pondan Seksi @ Jln Raja Chulan


Beware!

Bapuk ni sangat popular kat area Jln Raja Chulan (exactly where my office at). Dengar cite, dia tido merata, kencing merata, korek tong sampah sesuka hati…paling teruk, dia suka pukul/tumbuk orang esp pompuan. Boleh?

Yang hebatnya…ada breast! Besar lak tu! Muka tak macam M’sian…tah, Indo ke Myanmar ke, Thai ke (maybe hitam sebab tak terurus)…tatau…Ada cerita pasal dia, tapi I dah lupa...But I think, before this dia waras kot, kalo tak, takkan la orang gile buat boobs job kan? I pun tak mampu! Haha! Tapi...gila-gila dia pun nasib baik dia pandai pakai baju and seluar...kalo tak, seksi u!!!

Dah ramai yang buat report kat police…tapi police busy…busy nak tangkap blogger yang hardcore berpolitik! Haha! Keeee...police tak nak sebab tak leh suruh londeh sluar? Kuang, kuang, kuang...

P/S: Hebat pondan ni sampai dapat satu entry dalam blog i :D

3 holler:

elysuhaili said...

gaya dh le masuk kt antm

aku pon seram sbb syuk kata tghari pondan nih suka tdo kt busstand tepi opis aku.. gee plak ckp penah nmpak dia kencing dpn bangunan opis nih.. dh la rmai tourist lalu nk g kl tower hampehh

biqque said...

aku rasa dia mental la...budak2 opis kata dia kadang pakai skirt pink pendek sial! seksi! patu malam2 ada geng dia (pondan) lepak kat bangunan genting tu...

latest news, orang kata dia bisu. sebab budak data center penah kacau dia, dia marah aaa aaa macam orang bisu tu...tah la...

elysuhaili said...

yg budak data center nak kacau dia tu napa???? buduhhh tapi syuk ckp dia slalu pelik sbb pondan nih tuko baju tiap ari.. hebak gak bg org gile merempat

Subscribe To This Blog