Nuffnang Latest

Wednesday, April 29, 2009

First Class Spectator!


Look at this first class audience during ATP Master Series in Rome...


...macam la dia bayar tiket mahal sangat! TURUN! (bila bola tu start melantun, dia dah cakar-cakar screen! NOOOOOO!)

(Kiki skang macam tak puas hati sebab tak dapat merasa air-cond kat atas display rack tu...dulu dia slalu dapat first class air-cond, SKANG KITORANG KENA ANGKAT DIA AND LETAK ATAS DISPLAY RACK TU, WAH WAH WAHHHH! And since dah tak bleh naik, dia buat hobi la baru, first class audience depan tv plak...haiiiiiiihhhh!)

2 holler:

elysuhaili said...

aku dh ckp puas la kiki hahahahahhaha

biqque said...

if dia sekadar ngan tgk, takpe lagi...ni siap nak main tangkap2 benda dlm tv tu yg aku saiko skit tuuuuu!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog