Nuffnang Latest!

Tuesday, January 27, 2009

Panggilan Pulau Pangkor – Day 3

Awal-awal pagi, semua dah pack siap-siap, then gi breakfast. Makan kat kedai semalam sebab arini tak ramai sangat orang. Patu check out, cari van. Chartered dua van, kitorang gerak gi jetty. Seb baik tiket dah beli pegi bali, so tak perlu susah-susah. This time naik ferry cantik and luas skit. Lepas letak beg, kitorang naik ke atas ferry, amik gambar. Tak puas-puas…hahaha! My sis and sis in law dah skang ni sibuk amik gambar sendri kat handphone, sebab tengok I amik asik elok-elok je gambarnyer. Kihkih!

Sampai kat jetty Lumut, unload barang, yang laki-laki ni semua gi amik keta. Lepas salam-salam semua, kitorang berpecah. My sis and bro, 2 keta, patah balik gi jalan kat town Lumut. Me and Skin, gerak ke KL melalui Teluk Intan (ada sebab nih!). Pak Unggai, balik ke Taiping.
Kira this time nyer family vacation memang best la. Sebab semua benda kitorang try. Patu semua orang cam tak kisah nak get involved. Can’t wait to have another family trip bebila. Brapa duit abis? Sebabkan ramai, so tak terasa sangat la. Yang penting, kita enjoyyyyyyy!

1 holler:

elysuhaili said...

cemana la leh xnmpak korg pas kt sekinchan tuh. iye ye arr kitorg kejo. rupenye kt blkg. cis

Subscribe To This Blog