Nuffnang Latest

Friday, September 7, 2012

RESULT PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2012

RESULT TIMEEEEEE! READY TAKKKKKK?

SO! ADA 6 CHALLENGERS FOR 2012 AND THEY ARE :

GIVE A ROUND OF APPLAUSE TO ALL OF THEM :) 
MEMANG KELAKAR, GIGIH, CREATIVE, AND PALING BEST, SPORTING!

Cara juri melakukan pemarkahan still sama macam tahun-tahun sebelum ni, yakni seperti di bawah :
Paling best=7
Kedua best=5
Ketiga best=4
Keempat best=3
Kelima best=2
Keenam best=1   
*If lebih sorang share sama point, the next point will be skipped.
*Ketepatan criteria challenges lebih diutamakan, then comes the creative/interesting/funny aspect.

 BERDEBAR TAK NAK TAU SAPA PEMENANGNYER??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jap, tunggu dulu. Tengok markah dulu. Hahaha! Ini pemarkahan yang diputuskan. Segala bunyi-bunyi dibelakang tabir tidak lagi akan dilayan. Terimalah dengan redho. Hahaha! 
Reasons
1) keta biq/anash/ely sama jenis n buruk gile, keta emy buruk gak la, keta jggl tak buruk, keta fara tak buruk
2) biq ada 2 pelita, anash ada satu, emy ada pelita tapi tak letak kat tapak tgn, ely ada bentuk pelita and letak kat tapak tgn, jggl tak letak kat tapak tgn walaupun lukis pelita, fara nyer pelita tak paham
3) anash/emy betul2 sebelah cashier n mkn siap ada balang kuih, ely pun sebelah jugak, biq agak tak sebelah, jggl cashier tak senyum, fara nyer tak paham
4) bungapi emy plg besar bulatan, then biq, ely/anash bungapi kecik skit, jggl guna teknologi, fara nyer tak paham
5) emy plg byk n menarik, then anash, biq, jggl, skin letak baju anak, fara takde sampul lgsg
6) anash complete siap capal, biq/ely siap songkok, emy takde songkok, jggl bkn baju raya, fara nyer tak paham
7) anash nyer keta plg menarik brg rayanya siap duk dlm keta, ely pun byk barang, biq/emy lekat sampul n kuih raya, jggl nyer beskal takde brg sgt, fara nyer tak hias lgsg
8) biq nyer plg creative dlm spek, emy dlm hp, ely/anash/jggl dlm cermin biasa, fara takde reflection
9) ely pose maut, anash pose skit lagi nak maut, biq n emy tak pose maut, jggl senyum jer, fara out terus
10) biq/anash/ely mmg nampak tempat tinggi, emy n jggl tak tinggi sgt, fara plak tau tempat tu tinggi tapi tak nampak tinggi

SO, DAH TAU KAN SAPE MENANG?

GRAND PRIZE :
ANASH (paling gigih)

1ST RUNNER UP :
BIQ & EMY (dua2 sama so both dapat hadiah)

2ND RUNNER UP :
ELY (lawak kelakar)

ANUGERAH KHAS JURI :
JANGGEL (khas dari Japan)

P/S : Fara, next year buat betul-betul ye? :)

CONGRATULATION! YEAYYYYYY! 

DEMI MENDAPATKAN HADIAH YANG VAVAVOM DAN MENARIK, HADIAH AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN NANTI YE :) HA JAGA-JAGA, ADA YANG DAPAT NAIK KAPAI TEROBANG OR TIDO HOTEL OR JALAN-JALAN TENGOK IKAN OR MAIN-MAIN KAMERA :) HAHAHA!

Originated by Sekupang Team.

11 holler:

Janggel / Rain said...

OMAI Congrats kak KOKO!!!!! TAHNIAH SEBAB BERJAYA! Yeay!

Biqque said...

organizer siap bagi anugerah juri kat ko tauuuuu :D

MasZuber said...

Wowwwww tahniah kak anashhhhhhhhhhhh

Semua adalah pemenang..tiada yg pengalahhhhh, ;)

Emy Tak Kecik said...

yeayyy...dr saje2 nak buat leh dpt hadiah hehhee

tq juri hehehe

Biqque said...

mas, ye, tiada pengalah :) organizer mmg baek hati!

emy, congratssss! tx for joining n nanti kita umumkan hadiah ye?

Janggel / Rain said...

Terharu dapat hadiah khas juri! Walaupun aku punya paling tehape2 kekekeke.

Anash said...

YA ALLAHHHHHHHHH!!!!!!
ALHAMDULLILAAHHH....
tak sia-sia akak stress masa raya!!!
hahahahah

Pertama, rakaman terimakasih yang tidak berbelah bagi kepada ....
dan juga tidak ketinggalan...
justeru itu marilah kita...

kan
dah mula ucapan retis...

akak nih cepat lupa diri

hehehe
but again
sumeeee org yang baca, gelak, join, komen, juri ...sume-sume laaa...
korang jugak hebat!!!!!seriusly!!!

AGAIN, MAKE MY DAY!!!!

Danny / John said...

tahniah kepada semua pemenang!!! kegigihan anda amat saya kagumi!!!

Biqque said...

jggl, janji dpt buat kan? dah kira bagus tuhhhh :)

kak anash, mmg bertuah badan walaupun pelita tak cukup satu hahaha!

BlueEwoke said...

aiii pengsan juri kuar duit poket beli adiah ni..heheheh..apapun tahniah!!!

masMZ said...

yeayyyyyyyyy tahniah pada semua pemenang.... ingatlah tiada pengalahh, hihihihii.......

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog