Nuffnang Latest

Friday, September 14, 2012

It's My Birthday And I'm Off to Da Nang

It's my 34th birthday, and I'm going off to Da Nang, Vietnam. And when I come back, someone need to bake me this cake. (Hint! Hint!)

15 holler:

~Beb~ said...

errr bile? happy birthday dear. have fun! klu belom, ni in advance ;p

enjoy ur trip. bestnyier heh!!!!!

Azizan Zolkipli said...

hepi 'besor' day !
selamat gi jalan2 !

Anash said...

happy birthday dear..
selamat berjalan2 nengok donia!!
(sapa la kena bake that cake??)

Jard The Great said...

happy birthday! eh.. dah 34 tahun rupanya. ingatkan late twenties. hehehe

BlueEwoke said...

Happy birthday gak, Cawan smlm pas magrib dlm lif lg dh sibuk nk wish kt u, katanya dpt reminder..siap la dia kalau tak wish kat i awal2 cam dia buat kt u!! hahahahha..

Wah terpaksa tabik u taruk nombor 34 diatas..pasti ke 34 bukan 43? hek hek hek

JaSSNaNi said...

Selamat hari lahir.. moga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu.. aminnnnn..

Ann@zanyra said...

happy birthday...slmt cuti2..

ceria giler tgk kek ni..

Orga said...

semacam jer tengok kek tu?anyway, eppi besday...terkezuut jugak dengan angka 34 tu, hehe

Zara AB said...

Happy 34th Birthday! Hope u had another great celebration this year. Have fun in Da Nang too!

Janggel / Rain said...

Ok Selamat Hari Jadi Biqque! (Nak jugak wish semasa masih di Japan - Narita Airport) kekekke

Supermeng Malaya said...

happy birthday Biqque.. have a blast in Da Nang..

MasZuber said...

Happy birthday biqque!!

Tulung tgk2 si dia yea di danang tuh ;)

Biqque said...

beb, it was 14th sept :) tx :D

wakjan, tx hahaha mmg besooorrr pun!

kak anash, NA LA KENA BAKE! yeay!

jard, yup, 3 series dah i hahaha! bagus la kalo nampak muda remaja yeahaaa!

na, cawan mmg prihatin hahaha! SILA BAKE CAKE DIATAS UTK I! btw, i kan tak penah sorok/tipu umur i :) mak esah ngaku mak esah dah tua tapi nampak muda hahaha!

jasnani, tx :) aminnnn!

ann, ceria kan? nak suh sapa2 bake kan :D

orga, yeeee i dah 34 :D terkejut sgt ke? hahaha!

zara, tx :D yeah we had fun in Danang!

jggl, txxxxx! jeles la kat narita lagi! huh!

meng, tx. tapi aku still dengki la ko gi mui ne tu. nanti nak gi gak! :D

mas, uihhhhh baik budi pekerti la si dia tu! suka sungguh i buat adik! hahaha! pak ein ckp lenkali suh bawak gepren hahaha!

kairulizwan said...

happy birthday kak!! semoga pnjng umo n murah rezki. terus kan mengembara dan bukak lembaran baru dlm hdup., chewah.. ahahaha.. hv fun!

p/s: besday saya next year pn insyaAllah sama mcm akak. ahaha. sbb ada tix ke Phnom Penh pada hari terrsebut. Hehehe.

Biqque said...

kairul, tx :) bagus2, next year akak akan cuba lagi beli tiket di hari besday hahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog