Nuffnang Latest

Monday, September 10, 2012

PRIZES PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2012

OK! LET'S SEE WHAT ARE THE PRIZES :)


GRAND PRIZE : ONE return flight ticket (Firefly) to Langkawi
ONE night at Fraser's Silverpark Resort
ONE ticket to Sunway Lagoon (all park)
One ticket to Legoland
**Options given to winner and winner makes own decision. Legoland she goes!
ANASH

1ST RUNNER UP : ONE ticket to Akuaria, KLCC
 
**Each winner gets a ticket. Tak yah rebut-rebut!
To Emy, please email me your address to biqque@yahoo.com
BIQ & EMY

2ND RUNNER UP : ONE professional indoor studio photoshoot
**3 People + 2x 8R Photo Prints + 10x 4R Photo Prints + DVD with 40 Edited Photos
(Normal price is RM350...ha jangan main-main!)
ELY

ANUGERAH KHAS JURI : TWO tickets for Sunway Ice Skating
**Take someone to skate with you. Else, all #TravelholicAwesome will join you! Haha!
 JANGGEL
  
HA CAMNE? BEST TAK??? 

RUGI sape yang tak masuk! Hadiah dah sah-sah menarik dan unik. Kan dah cakap ada tiket kapal terbang! Though tak mahal mana, tapi BUKAN key-chain or FM or pensil or benda-benda simple.

AND MILLION THANKS TO MY CO-ORGANIZER, CHAWANA (who skipped this year, cis!) FOR THE FUND ALLOCATION. IT'S FROM OUR OWN POCKET YA'LL. ZAKAT BLOG NAMANYA :)

Last but not least, NEXT YEAR, DO JOIN US :)

Originated by Sekupang Team.

13 holler:

Danny / John said...

kak anash nk pegi legoland??? terpaksa ikut serta wlpn duit sendiri nnt. sob sob sob. hahaha

wow! ely punye best gilakkk! janggel punye?? tergolek atas ice ke nnt? muahaha

tahniah kepada pemenang!!!!

Anash said...

hahahahahahahaaa....
sila lihat kegigihan ofer mengofer terjadi ...dari langkawi, fraserhill mahupun sunwaylagoon...legoland di hati..
hahaha
ok tau masuk kontest ini...
tahun depan?? JOM KITA JOIN!!!
hahahahahah (gelak seorang pemenang)

thank you dear penganjur...
PS: jom la kita serbu legoland sama-sama...

Janggel / Rain said...

Wow terima kasih penganjur! Seumur hidup tak penah main ice skating! Hajat nak main ice skating kat europe tapi apakan daya saya yang miskin hina ni hanya mampu tgu sponsor dr kerajaan europe untuk ke sana!

Alhamdulillah, dapat juge la main ice skating!!!! Yeay!

Thanks organizer!!!!

Psst: tepaksa beli baju sejuk kat jepun untuk main ice skating nanti! Wuhuuuuuuuu


MasZuber said...

memang lumayannnn hadiah wehhhh

Biqque said...

john, kena la korang pi teman kak anash, katanya nak ajak "bebudak" ni hahaha!

aah, ely nyer cam menarik hokey! and janggel nyer kita kena ramai2 gak pi try hahaha!

kak anash, gile kan siap kowtim, selagi bleh, kitorang kasi, lebih2 mmg tak ar hahaha! next year masuk lagi ok?!

jggl, wajib pakai glove n snowcap ok! kitorang amik gambar ko nanti hahaha!

mas, tu la tanak masuk lagi...hahaha!

Ely Hasrul said...

apeee??? ahkak dpt free photoshoot???!!! sukaaaa!!!!!! (smbil menjeling tajam kat pemenang teket legoland..)

Anash said...

ely,
apa jeling-jeling tajam????
(sambil sorok teket legoland dari mata tajam ely itu)

yeay..ala..sume-sume le pegi sama-sama ke legoland itu...jom laaa

heheh

BlueEwoke said...

koyak poket aku nk sponsor hadiah kome semua nih... tgk apa yg aku dapat?? sorg pun tak nk kasi hadiah tu kt aku kot2 la sumbangan iklas ke..huhhh semua lupa daratan!!

Amboi janggel, ko paling overst nk pakai baju sejuk ngn snow cap bagai! kalau tergolek jatuh kt ice ring tu, aku tumpang gelak dr jauh... takkenal kekdahnya hahahah

Biqque said...

ewah skin ko dah dpt photoshoot mahal tu wokeh?! tanak, kasi kat aku ngan na hahaha! kitorang bwk aqilah!

kak anash, tak mampu la nak pi, poket kitorang dah koyak kasi hadiah sume kat orang, korang plak la banjer kitorang ye? hahaha!

na, tu la, kena suh peserta kasi kat penganjur plak pasni hahaha!

cik sophia kirai said...

aaaaaaaaaarrggghh rugi tak join challenge ni....huhu

Biqque said...

cik sophia, len kali masuk ye...open to ALL BLOGGERS :) ha skang dpt tgk hadiah jer la ye hehehe.

retna yusof said...

alaaaaa rugi nyaaaa!!!
nak tikey legolanddd!!
erkk mcm la bole menang ahaha..

btw congrats to kak coco sbb usaha tangga kejayaan kan *wink

Biqque said...

tu la ako, kan dah nyesal hahahaha! next year masuk ok!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog