Nuffnang Latest

Wednesday, September 16, 2009

Raya Di Melbourne & Sydney?

OMG!!!

Tak sangkanyer! I know that they are flying on Thursday, tapi tak sangka Thursday tu esok!

Esok Na and Cawan akan berlepas ke Melbourne and Sydney. Si travelholic tu akan beraya kat sana dua orang je laki bini! Keje gile yang I dengan hubby tak mampu nak buat lagi :D

To Na, selamat pergi dan kembali. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Berseronoklah kamu tapi JANGAN SESEKALI LUPA PESANANKU!!!

MUST BUY
1) Magnet - SETIAP tempat yang u pegi, WAJIB beli...and I DONT CARE how u gonna get it! Apa yang u ada, I NAK! TAK KIRA!
2) Baby T - Both Melbourne and Sydney. Get me a nice wording one, gambar if ada, kecik udah, tanak besar cam Pangkor or Penang tu. If kaler putih tu bosan dan nipis, beli kaler lain like Merah/Biru/Hitam, ikut kecantikannya.

MUST DO
1) Gambar raya - U and Cawan KENA amik gambar pakai baju raya kat town. SIAP SAMPIN NGAN SONGKOK YE CAWAN! Ha, Na, jangan gelak. U pun kena pakai BROOCH SEBESAR ALAM! Patu amik gambar macam penari kelab tradisional Perak ye. If ada kuih raya ke dodol ke serunding ke, ha makan skali masa tu, tau! Hehe...

6 holler:

BlueEwoke said...

Ya rabbi, tadi dah la i rase cam nk gugur jantung bile u ckp "esok u keje lagi kan", i jadi cam confused jap, tak silap i esok dah i nk pegi..berderau darah, sambil cepat2 cek kelender, takut i tersalah ke ape ke kan...nasib betul!! hehehe

Ni ada pesanan penaja lagi nih...huihhhhhhhhhhhhhh kus selamat..Magnet tu jgn risau, i mesti beli punye. Baby T tu i akan cari yg berkaitan mcm ciri2 yg u nak tu (kalau jumpe).

Baju raya tu tak de masalah, i dah packing dlm bag dari ahad ari tu. Tapi masalahnye i tak de brooch besor2 cam mak datin tu, sederhana besar ada la..heheh nanti i peragakan jugak. Cawan pun akan bergaya jugak ngn sampinnya!! heheheh..Kuih raya nak packing sket dlm bag malam ni, kalo lepas, sudah pasti kami bergambar dengan kuih raya jugak heheheh..

Selamat hari raya, maaf zahir batin, terkata, termakan, terminum, tercuri fridge magnet (eh salah cakap!!), harap di maafkan ye..hehehe..

Balik Tepen tu berhati2 di jalan raya, jgn nak racing pulak..Jumpe lepas raya nih...

Ely Hasrul said...

huyuh nih yg aku tertunggu gambo raya dorg nih hahahhaha..

Cawan said...

songkok maybe xdpt nk trtunai, nanti penyek dlm beg.. kuih raye, blue dh bungkus, baju semua2 laa.. aritu ajak biq pergi xmo plak.. alih2, youall beli ticket ke lain jgak.. ape kes?!

3plepl8 said...

aiseh caawan, kitorg tak sengaja la...tertekan button OK plak kt website AA tu.igtkan nk check harga je.

BlueEwoke said...

takpe, yang pastinya, kita sama2 dah terbeli tiket ke Phuket-Krabi...mariiiiiiii...

biqque said...

hahahaha na, u curi fridge magnet i ke? ni nak kena curi balik niiiii! hahahaha!

cawan, songkok takde takpe, KETAYAP PUN BOLEH!!! (tiada alasan penyet lagi kan?)

pape pun, tiket phuket krabi, siappppp!!!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog