Nuffnang Latest

Sunday, June 21, 2009

Spirit of The Game

Rafa won't join Fed for Wimbledon...sigh...Anyhow, Fed KENA kotakan kata-katanya, to beat Pete's record (14 times Grand Slam). Mudah ni...

Today was the 3rd week kitorang main tennis kat Kinrara Golf Club. Since last week hujan, hari ni kitorang bantai main free sampai sejam setengah (free nyer setengah jam je...hahaha). Itupun sebab gate tak kunci. Patu tetiba ada dua orang chinese (bapak and anak gadis) datang approched hubby, tanya boleh tak diorang amik gambar kitorang. Hahaha! Rasa cam hebat plak sampai hubby tak abis-abis la buat ace! Nyampah! Budak tu kena amik motion sport pics untuk college project dia la kot...then dia tunjuk gambar-gambar kitorang, cun gak sebab guna DSLR...(tapi tak mintak sebab segan...kihkih!)

Lain kali bleh buat lagi :D
More pics here.

4 holler:

dibee said...

bagus ni.. i tennis takleh la... table tennis boleh!!! apsal takde table tennisss???????

BlueEwoke said...

way gaya ade dh ni..hahahahahha...Cawan pun suh i beli raket tennis, nk join korang main hak hak hak..i main pun tak reti keh keh keh

biqque said...

ala bleh nyer korangggggg blasah je cam sume permainannnnn! yakin boleh rakan muda! hahaha!

dib, i pun tgh geram, cam nak beli je meja ping pong tu!!! tapi nak letak mana???

na, beli!!! tak kira, janji pukul kena bola, sudah! hahaha!

Ely Hasrul said...

aku suka buleh.. buleh sebagai penonton hahahahhaha

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog