Nuffnang Latest

Friday, June 12, 2009

Biq Is Seriously Big!

I am putting weight la…

I can still remember how skinny I was back in 2001…I was 37kg (but 35kg whenever under the weather). I was 42kg for a jiffy (after Raya 2006) but then reduced back to 39kg, which was KONON back to my NORMAL UNDERWEIGHT!

10 YEARS…SEPULUH TAHUN…I was categorized as underweight tau…So many approaches I’ve tried, Appeton, GNC, Eat-n-Sleep, Exercise-less, you name it…and yet, it still the same. I wore XS/S-sized for the chest, and 24-25 for the waist. See, how skinny I was!

I used to cry…depressed on my underweight body…macam nak bunuh diri pun ada…I even ate cholesterol-based foods, carbonated drinks, lemak ayam jangan cakap la kan…tapi masih jugak tak gemuk.

TAPI SEKARANG, TEKA LA BRAPA?

Dengar ye…I was 42-44kg after I got married. Cooking/buying and eating routine dishes (rice, vege, fish/chicken/beef/prawn/squid), causing me to take 3 meals per day without fail, dalam tak sedar, I dah 49kg!

Reduced sekali je masa hubby pegi US, masa I tinggal kat rumah Skin. 47kg. Since then, I tak penah timbang dah…sammmmmmmpai la recently I buat fertility checkup. MATA I SEBULAT-BULATNYER TENGOK PENIMBANG TU 51.5KG!

Dissatisfied with the result, balik tu I timbang lagi kat rumah Skin. MASIH 51KG BUT THIS TIME ADDED ANOTHER .3KG SEBAB MAKAN POP CORN! SO 51.8KG LAH!

First time dalam sejarah berat badan I ni…tak penah cecah 50kg! Hamik hobat!
Sigh…

Memang la still my ideal weight, even “Doc.Fatimah said…” pun said the same thing. Tapi…tapi…perut ngan peha ni la pulak…aaaaaaaaa!

Bak kata Adib, “I’m fat and I DON’T CARE!”

I tiru lah!

4 holler:

BlueEwoke said...

wah hebat...ok la tu..u tak de la nampak gemuk sgt pun..

biqque said...

huh u should see my thigh...

Lenny said...

tak nampak gemuk pon biqque... meh lawan sama aku nakk?

biqque said...

gemukkkkkk! tgk la gambar tennis aku tu...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog