Nuffnang Latest

Tuesday, June 30, 2009

Globe, Bubur Durian, And Adam


To know a country's distance, I bought this globe :) Rasa seronok plak bila dapat tengok semua negara and how far they are from Malaysia...senang skit nak beli tiket flight ek? Hahaha! Jom main tunjuk-tunjuk tempat, patu beli, nak?

I suka durian. Suka sangat sampai bleh abih brapa bijik durian sorang...nak-nak hubby pun suka. Agak berebut gak la kekadang. Dengan tak disangka, this one resto kat Bangi ada served bubur durian cicah with roti! Perghhhh! Sedappppp! Paling siut, pelayan tu siap cakap "Betul ke kak? Nak 5 keping?" APA LA SANGAT DENGAN 5 KEPING ROTI BENGGALI YANG GEMUK2 TU DIK OIIIIII! KASI ANGKAT SAJA LAH! Hehehe...


Setelah habis berpantang, barulah Enda balik ke rumah dia around my house area gak. Barulah jugak dapat tengok baby boy dia. Comel sangat, mata sepet. Hubby cakap, muka dia muka pemain bola sepak Malaysia...hmmm...hahaha! Kaki panjang! Bleh niiiii...kenalkan, Adam Rifqi.

6 holler:

BlueEwoke said...

i nk juagk makan bubur durian ngn roti tu...jom kite makan..ajakk la kitorg!!! serious nih yummy!!!

I ari tu penah ckp kat cawan nk beli globe gak, sb senang nk choose mane nk pegi hahaha..tak leh jadi nih, kene beli gak jugak heheheh

biqque said...

ha naaaaaaaaaaaaa jom laaaaaaaaaa! kat bangi! u nak dtg tak?

beli best wor...i beli kat cash converter je...rm30 hehehe!

Ely Hasrul said...

hoi kata nk ajak aku tgk adam??? cis dh pg dulu..

biqque said...

ko lambat sgt...aku ni dpn umah, takkan tak gi tgk...hahaha!

elly mustafa said...

alaaa..comelnyer adam..rindu kat enda la...

dibitz said...

hi adammm!!!

sedapnye bubur durian.... slurp..

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog