Nuffnang Latest!

Sunday, March 22, 2009

Hot Air Balloon Fiesta

Hari ni bosan…lepas masak, makan, tgk tv, baring…then hubby tanya,

“Nak gi tengok hot air balloon tak?”

Hmm…menarik gak…

It was the very 1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009 and its free. So berduyun-duyun la orang pegi tengok. Maklum la…pertama kali kan

Sepatutnyer hari Jumaat dah start, tapi malas nak pegi…sampai la harini, baru dapat pegi. Tapi dah tak banyak yang fly sebab masa kitorang pegi, ada beberapa je…itupun, ada la yang bentuk, gajah, oren, clown, peacook but the rest, sume yang bentuk standard. Padahal dalam website, ada bentuk cake 3 tingkat, seekor gajah, battery, mug, coke and few yang menarik.

Here are some pics from my camera.

2 holler:

elysuhaili said...

aku bygkn gajah tu 'seekor' gajah.. kire ade kaki badan sume hahahahaa

biqque said...

haah! betullll! ada kaki badan sumeee!

Subscribe To This Blog