Nuffnang Latest

Friday, March 13, 2009

The Grass Is Greener, Again...

…hehe…

…hehehe…

Hubby dah mintak maaf…dah belai-belai manja…kiss pipi kiss dahi…peluk i…and landing-landing with me…janji tak buat lagi…patu plan nak pegi trip ke tempat lain instead of Sabah (if dapat tiket, burn Sabah pun takpe)…

…hehe…

…hehehehe…

Sayang hubby…I marah, I sedih, sebab I sayang u sangat-sangat...

…hik!


p/s: Explanation dia? Dia nak menjaga hati I sebab I beria sangat nak pegi...so dia cam tak nak kill joy la...if i tau awal-awal, if marah pun, at least boleh plan pegi tempat lain, tak yah la nak proceed Sabah jugak...kan? So kemana kita esok? KE MATTA FAIRRRRRR!

4 holler:

aD said...

alhamdullilah.. semua dah ok :)
meh aD nyanyi lagu pramlee untuk both of u:

Sedangkan lidah lagi tergigit
Apa pula suami isteri

Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi

Apa guna kita bertengkar
Suami isteri harus bersabar

Kasih sayang rukun dan damai
Hidup seperti dalam mahligai
Maaf hamba wahai dinda (UR HUBBY SING DIS LINE)

Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi

Suami isteri mesti berpakat
Rumah tangga mendapat berkat

Apa guna selisih faham
Kalau kini aman tenteram
Pohon ampun wahai kanda (U SING DIS PART)

Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi

elysuhaili said...

kahkahkahkah siap nyanyi lagu p ramlee

makaseh uncle c sbb pujukkk.. muahhh

wehh ikut kitorg g bandung la may 9, teket tgh mahal tp sbb nk attend heru's wedding. maybe pg jakarta dulu.. jom arrrr 'korg' bwk 'kitorg' jln bandung hahahhaha

biqque said...

that was so nice aD :) thank you...

bandung tak dapek la skin, may ni aku gi sabah bah...

Lenny said...

alhamdulillah.. suka dengar dah ok...

biasala kan biqque.. kita kadang2 mmg emo kalau org yg kita sayang... yg sakitkan ati kita..

tatau nak explain camana perasaan tuh.. kan?

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog