Nuffnang Latest

Tuesday, February 10, 2009

Janji Mati!

Last nite, hubby cheated on me…I caught him came to the place where I sat (restaurant), with another gal (what I know, she was a sister to my friend).

Hubby told me that diorang takde pape…but he lied…soon he walked out from the restaurant, they were holding hands like they’ve been seeing each other for quite some times…

I was heartbroken and speechless with the state of affairs…my heart was pumping quickly, and I can feel it bloating my veins…

…and I woke up…

feeling cold

feeling sad

feeling alone

feeling tragic

…and I turned around, watching hubby next to me…sleeping and snoring freely…

I tried to hug him, but I can’t (sebab ada bolster kat tengah-tengah)…and so I put my arm on his chest…

feeling safe

feeling love

feeling him

feeling togetherness

…what a SCARY DREAM…

OFF U GO ASSHOLE, SYAITAAAAAAAANNNNN!


To my dearie hubby :

Ayang, I luv u so much...lets be together till the end of our life...

...but if you EVER, EVER think of re-marrying other gal, I WILL MAKE SURE THAT, I DIE, AND YOU, YOU WILL BE THE KILLER, kena tuduh, masuk penjara, patu u pun kena hukum gantung...matiiiiii...haaaaaaaaaa!

5 holler:

aD said...

hahahaha.. serious, ad penah mimpi camnih. yg kelakar tu, ad terjaga je ad boleh pukul-pukul bahu dia sampai dia terkejut (even ad dah boleh berfikir dgn waras yg tu hanya mimpi, ad tetapp pukul bahu dia - pukul lite-lite). sadis tau.. hihihi. esok tu kompem laa jadi bahann sakat dek hubby.. hihihi

biqque said...

ha, masalahnye banyak kali gak mimpi camni! geram gile k! pagi tadi pun hubby jadi bahan la, kena soal siasat macam2, sampai ke lubang cacing cite 6-7 tahun dulu pun i korek! hahaha! tah pape!

aD said...

hahaha.. lawak lawak.. tp mmg betul, memang macam real je feeling dia taim mimpi tu kan.

elysuhaili said...

allah.. aku baca ayat awal pon aku tau ko mimpi. xsudah2 ko mimpi cm gitu.. paling xpaham napa letak bolster kt tgh2? pektis letak anak kt tgh ke? lein kali kalu ko tjaga ko letak bolster tu kt muka dia.. patu kalu dia tjaga ko ckp la.. 'u mimpi ke letak bolster kt muka? dh xyah letak kt tgh2' hahahahha.. aku xpenah mimpi cm gitu.. mimpi nak terkencing sgt2 ade la.. ermm

biqque said...

buduh skin hahahha!

ala ko cam la tatau, aku kan tiap2 mimpi, patu mimpi tah pape...:D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog