Nuffnang Latest

Friday, February 13, 2009

Abah No Longer A Gangster?

Going back to my hometown today…going to visit Abah…he’s being under the weather for more than 3 weeks now…

My sis has brought him to general hospital, taken blood test and what not…nothing found. Always do thing twice, I asked my sis to take him to specialist. Again, the result was good. Nothing found.

Abah needs our attention kot…sejak demam ni, asik merajuk je…mana nak sihat kalo tak makan, takde tenaga la…then cengkung la muka tu kan…sigh…dah la dia bosan duk umah…

I cried twice when my sis and sis in law mms me his pics. Tak penah tengok Abah secengkung tu…we always see him as super-duper-handy-man…active…tak penah duk diam…garang tapi kelakar…and we never tot that he will fall sick…at all…

Nak-nak pulak pagi hari, pukul 7, he smsed me “If Ina nak balek, balek la…Abah dah tak tahan…”. KORANG TAK TAKUT KE IF DAPAT SMS CAMNI???

I’m off to Tepen!!!

2 holler:

elysuhaili said...

abah cmne skang? dari demam kt pangkor tu xbaek2 lagik? miss abah. harap abah sehat sejahtera and jadik superman semula

biqque said...

aminnnnn! dia call aku tengah malam kata dia dah sihat, dah tak isap rokok semua...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog