Nuffnang Latest!

Thursday, October 30, 2008

Houston, TX USA He Went...Day 16

Depression is my new best friend. Hi D, NOT nice to meet u…

I went back to Casa Natura today…fed Kiki, panaskan enjin keta hubby, siram pokok, kemas umah, blablabla…agak tak larat hari ni (ke memang selalu tak larat bila ulang alik…) siap pening sebelah mata semua. Banyak sangat tengok pc la ni…sigh…

Kiki plak tak benti-benti bising…geram la! Tapi sian kat dia asik manja-manja, nyendeng-nyendeng kat kaki macam “tolonggg la, Kiki baik, Kiki tak nak kena kurung lagi…”. Ish sian lah!

After semua dah settle, I went back to Skin’s. Ya Allah ngantuk nyer la. Terus masuk bilik, tido…zzzzzzzzzzzzzzz…

Arini, tak YM lagi ngan hubby…

0 holler:

Subscribe To This Blog