Nuffnang Latest!

Friday, October 24, 2008

Houston, TX USA He Went...Day 10

I AM SO MISSING MY HUBBY!

Sigh...

I drove back to Skin’s and did nothing…watched TV with Elly…(owh I HATE KIMORA FOR BEING RIDICULOUSLY RICH!)

Then we crashed at Adib’s. Played with Chopper, the fluffy Turkish white cat…sangatlah comel dan besarrrrr!

The good thing about Adiebs (anak-anak Uncle Adieb), diorang ni memang happening nak mampos! We laughed a lot when we started to talk bout Adib’s unborn baby name. (Note: When Aisha and Ashraf around, tambah plak Elly and Arab, memang macam nak pecah la rumah tu buat lawak.) We made a round statement of what we going to name our kids in future. And I told them, punya la nak nama ke-arab-an sangat, plus its in Al-Quran, patu jahil plak tu dengan maknanya, camne la kalo letak nama anak Mughallazah, Mutawashitah, and Mukhaffafah!

“Mughallazahhhh…tolong tengok adik Mutawashitah niiiii…eh Mukhaffafahhhhh, jangan panjat kerusi tuuuuuu!”

KAHKAHKAHKAHKAHKAH! HARAM JADAH KAN?

Later, we talked about this one PS2 game, that I had experienced watching hubby played it last few years back in Kajang. But that was Silent Hill 1. Memang best and takut. So we asked Ashraf to play this game, but this one was Silent Hill 3. This game kan sangat mencabar because banyak sangat riddle yang kena solve. And the same time, you have to kill ghosts and get all the tools and clues along the way. Yang takutnye, dalam game tu, you sorang-sorang je. Takde orang lain tepi-tepi jalan ke ape ke. Kena plak Ash yang main, lagi la lawak nak mampos! Sengal betul adik aku tu!

Tetiba kitorang dah blur kat one challenge where we puzzled on the safe box code. Skit nyer lama stuck takde idea, siap clue yang ada pun kitorang sebat je letak. Sampai at last, Aisha tak tahan and surfed for the cheat/walk through! Haha! Dapat la lepas...senang!

At was almost 3am. Elly and I went back to Skin’s. Patu tido…

Tak online pun sebab dah lewat…Maxis pulak bodo! Benci!

3 holler:

dibitz said...

tapi anak last skali tu nama dia tayammumm... zzzz...

biqque said...

haah, setelah menyesali segala kesalahan nama2 anak tu, anak last skali bagi nama Tayamummmm...suci dari segala najis! kahkahkahkah!

biqque said...

and the funny thing is, hasrul leh percaya i nak namakan anak2 i ngan nama2 najis tuuuuuuuuuuuuuuu! ya allahhhhhhhhhhhhhhh!

Subscribe To This Blog