Nuffnang Latest

Thursday, March 29, 2012

Teaser | SeSUCInya Cintamu

SeSUCInya cintaaaaaaamuuuuuuuu...

Watch this space on Friday at 8pm.
Travelholic gang did it again! (Well, half of us...)

P/S: Tak pernah-pernah aku nak buat teaser...ni sume Lily Globetrotter punya pasal!

10 holler:

bdk2 @ John said...

tak dapat join..kbai.

Lily Riani said...

Kan dah kata.... Maknjah nye sure suspense lg menyaspense kan.

I 2nd!!!!! Beat that!!!!

shah_rule said...

wah sayang sungguh kt auntie biqque nie. elly kan minta stocking je, cume tak cukup sebelah je aritu gamba kt blog.. hahaha

Biqque said...

tak dpt join trip ke tak dpt join post john???

lily, tungguuuuu hahaha!

shah_rule, untung tau jadi anak kesayanganku mcm sami, aqilah, myra, ihsan, now suci...haah, aku baru pasan stokin takde sebelah jer! oooo mak dia gunakan anak dia utk tagih simpati yeeeee...hahahaha!

Ely Hasrul said...

tajuk terbaekkk!! apesal john tokleh juin? tokleh juin ape?? xkesah dia xdek tp make sure saree ade hahahhaa

lily spell : makNjah.. sungguh tak terkata ape

shahrule, jgn xtau tiap kali sami dpt sesuatu ahkak berdebar tau kire hutang, now suci dh nk menambah hutang.. kalu biqque ade anak kang aku bg kete terus la lansai hutang hahahahhaa

Biqque said...

hahaha skin, sok diorang dah kaya, aku tagih tau tua2 sok!

Ely Hasrul said...

nnti dorg dh beso aku suh bwk ko g travel aje lah haha

Anash said...

hahaha..
kira 'menanam' kata org kampung
maksudnyer...
anak ko kawen, aku 'tanam' telur ayam 10 lori kat kenduri kawen anak ko,
sok, anak aku kawen, ko plak 'tanam' telur ayam / tepung gandum seekar / beras cap rambutan setan (bukan syaitan..) kat kenduri anak aku...
and so on...
heheh

Biqque said...

skin, bawak gi travel? ok stuju!

anash, 'tanammmmmm' jgn tak 'tanammmmm' :D

Janggel said...

omg dah kua jugak?? wow

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog