Nuffnang Latest

Thursday, March 8, 2012

Japan Trip Cookbook


それが完成!あなたはどう思いますか?

フロントカバー

裏表紙

Ne...rikai shite inai? Daijoubu...go translate the above by clicking this.

12 holler:

Ely Hasrul said...

jgn lupe amik gambo pakai kimono!!!

Janggel said...

Wowo jadi retis Japan jughak la kirenye ni? hahahaha.. tak sabo nunggu gambo dan cenderamata.

Biqque said...

skin, kimono aku kat fara tak siap2! camne tuh?

janggel, kena tukar mode jadi geisha kat sana hahaha! cenderamata? telinga, mulut, hati, kaki tanak? hahaha!

bdk2 @ John said...

cantiknya biq! nnt nk pinjam. bru je beli tix dan g ngn travelholics. chawanna pn ikut sama. nk g time ko g sydney nnt. bye2

Anash said...

lawa buku..(err buku ker?)
(iye le tuh..buku..bukan bantal..kan.kan..)
hehe

Biqque said...

john, gi jepang ke? wahhhh! explore reramai! sama tarikh ngan sydney? ha bleh kita lepak kat epot :D

kak anash, bangun! bangun!

CT said...

wow..bestnya..nk itut....nak itut..hihihi

AKO @ retna said...

wah i suka header gambar u!!
canteekkkkk!!!

dah dekat eh time nk g jepang ni??
hajimemashite biqque san :-)

BlueEwoke said...

Mari2..jom kite follow..hihihihi (gelak mcm icam)

shah_rule said...

wuuu nak jadi Gesha kew~ haha
happy traveling~ cepat balek cepat hapdate blog.. haha

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

wow...cool cover... !

Biqque said...

ct, hehehe!

ako, gambar lama yg diedit kasi laaaaaaaagi lama hahaha! haah, soon! tak sabar ni! dah brapa ari tak tido malam duk gigih buat iti :D

na, i follow u :D

shahrul, kena beli tepung gomak nak kasi muka putih! kena tulis tiap2 ari ni, kalo tak lupa nak blog apa nanti :D

fadli, thats my ritual buku hikmat :)

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog