Nuffnang Latest

Wednesday, June 20, 2012

Plosorejo



9 holler:

BlueEwoke said...

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW..memang drama habis nih..........hahahah jgn lupe gosip apa patut keh keh keh....

Biqque said...

na, of course i will update you! drama sangatttttttt! tak sabar! hahahaha!

Janggel said...

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Tak sabar tunggu drama Keluarga!

Lily Riani said...

i pun nak dengar nukilan you ok!... ini you kira privilege habis, slalu i komen dalam ati jek, but for you darling.. i type komen... panjang lak tuh. tersentuh dak!!!?!??!

ps : love the tag line and sub tagline. perfect! mktg mgr APPROVE. A+*

Biqque said...

janggel, sila nantikan drama menjelang raya "cik rodiah sengaja cari pasal". apa nasib tuan hamid? adakah karim akan terkedu? sapora dan didit balik mengadu?

walawehhhhh!

lily, i know u heart me hahaha! cite menarik tertarik kebabom. harap2 merapi mendiamkan diri.

propaganda banner approved? cantekkk!

Biqque said...

untuk mengingatkan kembali drama raya bersiri, sila bukak online tv kat sini :

http://biqque.blogspot.com/search/label/drama

masMZ said...

cissss dah ramai yang kata wow!

tetap nak kata wow jugak. WoW! Wow! WoWWWWWWWWW!!!!!!!!

Anash said...

huk huk...
drama weh
nape aritu gi jepun tak buat poster drama macam nih?
heheh

Biqque said...

Sbb trip kali ni lebih drama dr yg lain! Dan bkn drama biasa2 ye, ini drama BIAS! Hahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog