Nuffnang Latest

Thursday, January 13, 2011

Top 5 Most Populated Countries


I need to complete this!

Source from Mr.Wiki

This is one of our resolution for this year. We have landed on 3 of the most populated lands (red ticks), and will be completing the second highest in this coming February (green tick). I'm excited!

No. 1 - China (Beijing). Checked!
No. 2 - India (Delhi), (Agra), (Jaipur). This coming February.
No. 3 - United States (Houston). Checked!
No. 4 - Indonesia (Jogjakarta), (Bali), (Jakarta). Checked!
No. 5 - Brazil? World Cup 2014? Hahahaha! I don't mind if I have to watch the game from the big screen, outside of the stadium :) Espere Brasil!

So, who else been to any of these top 5 before?

12 holler:

CaDLyNN said...

tak pernah p...bestlah dapat travel around the world

3plepl8 said...

negara paling sikit population xnk pg?

Biqque said...

cadlynn...takpe, slow2 :D

plg skit ek? 50 orang je kat island tu :D bleh gak la if nak berkenalan hahahaha!

azura samsuddin said...

belum penah lg smpi kat 5 negara tu even indon pun... besh yer Biqque holiday smbil2 cr pengalaman

Biqque said...

takpe zura, mulakan dgn yg dekat2 dulu :D bleh lagi tuuuuu...

BlueEwoke said...

Emm memang best travel nih, byk pengalaman menarik boleh dikutip..kepada yang tak penah tu, boleh la bergiat dari sekarang. Pegi dekat2 pun tak pe. Bak kata pepatah --> Jauh perjalanan, luas pandangan...

Zaff Zafrina said...

penah pegi US - New York, Texas & Florida. Indonesia - Jakarta, Bali, Bandung. teringin nak gi beijing & brazil, tapi india, takmolahhhh!!! :D

Biqque said...

na, best kan? terbukti best...tapi tu la, kita kena la usaha skit menyimpan tu so that bleh gi sana sini...bleh tuuuuuuu! yakin!

zaff, kira lagi tiga negara la ek? china tu anytime je...brazil payah skit...tapi india tuuuuu kena keras hati baru leh pegi hahahaha!

Lily Riani said...

brazil pending!!! argh... cam susah nak gapai... jom gi skali.

Biqque said...

tu la nyer...susah niiii...worldcup nanti la try! hahaha!

Syima Emi said...

bestnya kak biqque dapat pergi almost semua tempat tu... dan lain2 tempat.. dlm 5 negara tu penah smp indo je-jakarta,bandung n bali. nk sgt pergi beijing... kalo boleh nak pergi semua tpt la mcm kak biqque..hehehe..

Biqque said...

takpe syima, tiket AA skang dah murah...everyone can fly katanya...hahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog