Nuffnang Latest

Monday, January 10, 2011

Actual Result : I Love Click - My Best Travel Picture Contest!

"I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!"
Trust me, it was really hard for me to decide on the winners. Everyone has overwhelmed me! I confused, who should get this, who should get that, whose picture is better, whose description is having the 'x' factor, what if this blogger think that blogger shouldn't win and this blogger should have win, what if this blogger 'merajuk' or this blogger dissatisfied, you know...I THINK TOO MUCH till I wanted to kill myself! (zzzz...)

BUT I CAN'T SKIP DEATH. I still need to choose the winners. First of all, I would like to congrats the winners, but for the rest, please don't be mad and NEVER TO WORRY, THERE IS STILL A CHANCE FOR YOU TO WIN SOMETHING FROM THIS BLOG :) Just stay tune ok? Here are the 20 FINALIST that I personally described their entry name, according to what I "see".


Remember, there are no losers in this contest :)


BEST PHOTO WITH BEST DESCRIPTION
ONE travel blanket *by Living Cabin
Goes to cik puan hady - "dialog gunung"

CONSOLATION ENTRY
ONE passport sling travel pouch *by Bagman
Goes to jesnita - "gundik beijing"

SPECIAL ENTRY
ONE toiletry travel pouch *by MasKargo
Goes to ibu ayah damia - "hollywood tipu"

HAPPY MOMENT ENTRY
ONE travel sleeping kit *by Qatar Airways
Goes to mama zharfan - "kebun epal"


CONGRATULATION!

Winners, please drop me an email (biqque @ yahoo.com)
of your profile name, full name,
address and contact number.
Then, go celebrate and brag about it! :D


(I go kill myself first...)

36 holler:

JΞMS£Ɲ said...

Oh..:O Congrats to them. :)

Izzatul Iman said...

wah...tak menang tapi tersenarai...terima kasih...

terharu gitu...

azura samsuddin said...

tahniah kpd yg menang dan tersenarai... xde rezeki zura kali ni... thanx Biqque sbb wat contest ni, semoga selalu murah rezeki...

3plepl8 said...

at least tersenarai sbg Finalist...hehe

Hana Kirana said...

Tahniah

Biqque said...

tu la, jgn gundah gulana ye, nanti2 ada lagi :)

ibuayahdamia said...

wahh..saya menang yer...alhamdulillah...

hehe..i like Hollywood tipu!!!

ok..nanti saya bagi details..

Mama Zharfan said...

shedihh :(

Syima Emi said...

tahniah kepada semua yg menangggg... mmg kalau saya jd kak biqque pon tak tahu nak pilih pemenang.. hehehe

cikpuanhady said...

waa..macam tak percaya pon yer..thanks dear coz pilih my entri..tahniah juga buat top 20 dan pemenang2 yg lain..me dah emel..

Biqque said...

mama zharfan, nape shedih? awak dpt happy moment entry la! :D i lambat update tadi sbb keje banyak, suka gile tgk gambar u ngan baby u gelak :D

syima, takpe, nanti ada lagiiii :)

cik puan hady, congrats :D

Biqque said...

ibu ayah damia, hahahaha mmg hollywood tipu tu dasyat :D

Mama Zharfan said...

wah, ada gak rezeki me!! horehhhh tadi dh mode shedih2 heheheh jap lg me buat entry yer + email my details :)

Biqque said...

ada rejeki tuuuu :D ok dpt dah email u :D

winners yg lain, sila email me ya :) i tak tau haszuraidah tu sapa, kasi nama profile skali ek? hehehe...

Mama Zharfan said...

me tlg jwb lah--haszuraidah tu cik puan hady tu--1st prize winner --ni comper tegar gak ni

de' Elle Norizi said...

sob..sob..sob..sob..
tak menang lagi kali ini..

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..tp publish jam 8.41 malam jap lagi..

thanks yer..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

fa10 said...

tahniah.. tahniah.. buat yg menang.
i juga la x menang2... hukhukhuk

cikpuanhady said...

kiki, baca komen, lupe pulak nak bagitau id..hihi..thanks mz coz tolong gitau..hihihi..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

AKO @ retna said...

congrats to winner :)

Melati said...

Congrats to all winners!!!!!!!

hheheeee

jesnita_ns said...

eh...*sambil gosok-gosok mata* betul ke i menang?? horayyyyyyyyyyy...tq..tq..tq..biqque

Ms and Mr Red Ribbon said...

haaaa sedey xmenang...
hehehe takpe la congrats wat semua pemenang yer :)
tahniah.....

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

congrats to all winners..

hehehe..nice title la stiap gmbr finalist tu..tergelak skjp.. kui3..

mya said...

tahniah pada pemenang..
alhamdulillah i dpt jugak top 20.. he he.. nak jugak kan..

Biqque said...

sume best2, serius! i sampai tatau nak buat pe dah, tapi tetap kena pilih :D

takpe2, jgn risau, PASTI ada lagi hadiah utk korang ye? time kasih yg tak terhingga pada sume yg support! korang sporting gile!

Biqque said...

ibuayahdamia tak kasi details lagi ler...nanti email ek!

BlueEwoke said...

Tak pe..i tak kisah tak menang pun..Janji dpt Kek Daim..nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm HAHAHAHAHAHAHA.....

Biqque said...

na, u mmg supportive :) muahssss! kita makan kek jom!

ramblingthots said...

woits!

dah lah panggil aku hantu. tak bagi aku menang lak tu!

tak pe... tak pe... nanti malam aku akan meng'Hantu'i mimpi ko...

on second thots, tak nak lah. byk lagi keje berpekdah aku leh buat malam nanti... takut plak aku ternampak apa2 yg X RATED kat tmpt ko tu! woohoo!

anyway congrats to winners...
lepas nih tak yah masuk lagi... korg kena jadi cam Siti.
bagi org lain chance menang!

LOL!

;P

Biqque said...

sue, bukan ko yg hantu air la, mayat yg ilang tu la hantuuuuuu hahahaha! cit!

hahaha takpe, takpe, aku kan baik hati, nanti ada hadiah lagi...ko jgn la jadi hantu, kang aku tak leh tido kang...if antu laki ensem cam johny depp takpe la, aku rela :D

3plepl8 said...

hantuu....syoh

ibuayahdamia said...

salam biqque..

saya dah send details buat kali ke 2 yer..sebab saya dah hantar email masa mula2 saya tau menang...huhu...

chech your email plss

Biqque said...

ye ke...alamak, i tak dpt pun tau...takpe, gimme ur email, biar i plak email u, then u reply :D okeh? hai technology ni kekadang meong...

ibuayahdamia said...

aiyaaa....tak pe lah utk kesenangan biqque, i leave my details here ok..

zamzarina zakaria

No 5A, Jalan Kebudayaan 1A,
Taman Universiti, 81300,
Skudai, Johor

012-7560895

sorry kalau susah2 kan sbiqque yer

Biqque said...

ha dapat dah kat email :D

u nak delete tak comment details ni? kang ada yg kacau u kang hehehe...if tak kisah, takpe jer :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog